888starz_qgMn
Гость |
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.
Oferta na start to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na 888starz kod bonusowy zanim klikniesz "zaloz konto".
Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.
|